Pregled Ternion ICO platforme





Što je Ternion projekt?
Ternion je licencirana platforma za digitalnu razmjenu integrirana s fiat gatewayom i trgovačkim uslugama. Ona nastoji povećati dostupnost tržišta kriptovalutnosti povezivanjem suvremenih financijskih usluga s decentraliziranim financijskim sustavima, stoga olakšavajući i promičući inovaciju u kripto financiranju. Štoviše, Ternion ima za cilj poticanje inovacija u kripto financiranju kroz razvijanje kriptekuna koji ima stvarni poticaj profitabilnom poslovanju i koji nije potaknut špekulacijama već prirodnim tržišnim silama.




Ternion tim, neprestano nastoji biti ispred tržišta. Guranje naših granica kako bismo ostvarili ono što svi drugi pokušavaju. Stavljanjem povjerenja u nas formiraš budućnost u kojoj ćemo sutra stati zajedno. Ovdje možete dobiti prvo iskustvo platforme za razmjenu i vidjeti kako će izgledati prva verzija. Ne samo da je razmjena udobna za institucionalne igrače, već je prikladna i lagana za bilo koji od maloprodajnih investitora, budući da dolazi s mobilnom aplikacijom za platformu i web aplikacijom. Radi svrhe transparentnosti i pouzdanosti, Ternion će podvrgnuti godišnjoj reviziji znamo da je decentralizirana digitalna financija budućnost, ali razumijemo i neizbježnu povezanost i vrijednost koju nas tradicionalno financiraju,
Ternion ekosustav:
Ternionov ekosustav podržavat će TRN Utility Token. Tok TRN-a je oznaka sukladna s ERC20 koja se izdaje na Ethereum blockchainu. TRN token će biti glavni mehanizam plaćanja za sve robe i usluge razmijenjene kroz Ternion ekosustav.
Unutar Ekosustava Ternion svi mehanizmi unutarnjega generiranja prihoda usmjereni su prema održavanju Fonda Likvidnosti Terniona. Baš kao što se Ternion Financial Model oslanja na prirodne tržišne snage kako bi podržao Ternionovu likvidnost, tako i komunalna funkcionalnost Ternionovog token-a. TRN token je iznimno dobro integriran u Ternion ekosustav, koji služi kao metoda razmjene naknada nastalih kroz Ternion Exchange i Ternion Payments poslovanje. Ovaj uslužni mehanizam može rezultirati većom potražnjom za TRN token, koji se zatim kanalizira natrag u ekosustav, stvarajući sadržani ciklus ponude i potražnje.
Značajke komunikacijskih obilježja: Podrška za likvidnost
TRN je token koji je postavljen kako bi korisnicima omogućio pristup raznim prednostima unutar eksterijera Ternion. TRN korisne funkcije uključuju platiti za: Ternion Exchange, Ternion Plaćanja, Ternion Likvidnost Fonda
Ternionova razmjena: Popusti za trgovanje
Ternion želi potaknuti korisnike da plate TRN tokene za svoje trgovinske naknade. Korisnici će biti jako poticajni da koriste TRN tokene primajući značajne diskontirane naknade za trgovanje. Naknade za trgovanje će se kretati u tri dobro definirane faze. Kružna opskrba TRN tokena će odrediti trenutnu fazu.




Financijski model: cijena imovine putem plamena token
Kako bi se olakšala pouzdana likvidnost, Ternion djeluje oko financijskog modela koji je izgrađen na tržišnim silama. Ternionov financijski model i ekosustav koji ga podržava osiguravaju Ternion token i ostaje relevantan. Ternion token (TRN) je sastavni dio ekosustava i služi kao izvorna valuta za Ternionove tri osnovne stupove: Exchange, Ternion Payments i Reserve of Liquidity.




Token Burn
Financijski modeli koji se temelje na snimanju tokenova pokazali su da nude niz ključnih prednosti. Razina točkasti opeklina varira s prihodom generiranim Ekosustavom Ternion i ne može se jamčiti. Temeljili smo tri scenarija kako bismo doprinijeru pružili veću jasnoću o odnosu između neispunjenih prihoda i spaljivanja token
Ternion Prednosti:
opsežan
Platforma je dostupna putem aplikacije mobilne platforme i web aplikacije, što ga čini prikladnim ne samo institucionalnim igračima nego i svim malim investitorima.
Prozirni i pouzdani
Ternion će imati godišnje revizije o transakcijama i funkcioniranju platforme kako bi osigurala transparentnost i pouzdanost javnim upoznavanjem budućih napretka.
Sukladnost s propisima
Ternionova razmjena ima europsku dozvolu za trgovanje i prati sve postavljene europske smjernice vezane uz brže provjere.
24/7 korisničku podršku
Platforma ima punu uslugu za korisničku podršku koja čak sadrži i top menadžment koji će pomoći klijentima kada imaju bilo kakve probleme ili upite povezane s Ternionom.
Plan:
Rad na Ternion ekosustavu, naš primarni cilj je smanjiti količinu vremena izgubljenih između glavnih prekretnica i dati suradnicima pristup Ternion ekosustava odmah nakon javne prodaje. To će nam donijeti odlučujuću prednost pred konkurencijama koji se često zalaze u dugotrajnim vremenima isporuke nakon ICO-a. Sljedeći plan sadrži sve glavne korake u razvoju ekosustava Ternion.




Detalji o prodaji na tokenu:
Token: TRN
Token protokol: ERC20 Opskrba
ukupnom točkom : 95 000 000 TRN
Opskrba tokenom tijekom pretprodaje: 22 500 000 TRN
Opskrba tokenom tijekom ICO: 53 500 000 TRN
Datum predaje: Aktivno do 28. lipnja 2018
Datum ICO-a:
Krug A – 29. lipnja – 29. kolovoza Tečaj: 1 TRN = 0,65 USD
Krug B – 30. kolovoz – 30. listopada Tečajna lista: 1 TRN = 2,10 USD
Krug C – 1. studeni – 30. prosinca Tečajna lista: 1 TRN = 3,23
ICO kape:
Soft Cap: $ 5 000 000
Hard Cap: $ 65 000 000



Za više informacija:


Web-lokacija: https://ternion.io/
Whitepaper: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Telegram: https://t.me/TernionOfficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/
Bounty Programs: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4625175.new#new
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
ICO: https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_medium=bounty

Arsy arsenal
bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1753848

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WHAT IS URUNIT ALL ABOUT ???

[Bounty] [TRN] Ternaj oficialaj Bounty-agadoj Vidi Kontraktan Smart - $ 40

TERNIÓN - DIRITTI FINANZIARI E FINANZIARI