Ternion - Hybrid Encryption Exchange cù A Fiat Gateway integrált kereskedelmi szolgáltatások


A Ternioni egy standard kriptográfiai kriptográfia Észtországban, és frissítéseket kínál a Fiat-a-jelszavakra és a csere-jelszó írására, és csak alapértelmezés szerint. A Ternion OÜ megszerezte a NASDAQ-hoz hasonló titokzatos licenszet, hogy 2018-ban teljes körű csereprogramot kezdjen. 


A Ternioni gazdasága három eszközből áll: a Ternion Exchange, a Ternion Payments és a Ternion Liquidity Fund. A Ternioni a hagyományos pénzügyi gyakorlatok biztonsága
A leírás leolvasása. A Ternioni egy átmenetet biztosít a pénzrendszerek régi világából és az új Cryptocurrencies világból. Amikor a központ rugalmassági központja megváltozik, a Ternion Exchange megszilárdítja az elosztott Exchange (DEX) elosztást.


Cryptocurrency teljes piaci kapitalizációja az ágazat váratlanul nőtt a $ 600 milliárd alatt az „utolsó hónapjában 2017 Jóllehet az étkezési időszak” ezüst mutatott növekedési üteme több mint 200 milliárd dollárt és sok más alternatív cryptocurrencies (Altcoins) is ugyanaz a tendencia. A teljes bruttó mennyiség a New York-i tőzsdén (point) emelkedett, és ugyanezen időszak alatt az átlagos volumen elérte az 500 000 dolláros csúcsot ugyanabban a 24 órás gyűjteményben. Számos kulcsfontosságú csere, a világ kereskedés, mert nem tudja kezelni a területi kijelölés értékesítési infrastruktúra összhangban növekszik szenvedett DoS (Denial of Service) károkat. Az a finom eredmény, hogy a kereskedők felszámolhatják nyitott pozícióikat, súlyos veszteség, ha a lassú szolgáltatás,


A Ternioni Hybrid Encryption Exchange a Fiat Gateway és az Integrated Merchant Services.
A Ternion Exchange egy szabályozott, engedélyezett és központosított szervezet, amely titkosítással, titkosítással és titkosítással valósítható meg. Az ICO helyzetében a csere hibrid lesz. Elősegítette a centralista és a distribuziai interjút.
A Ternion fizetési folyamat olyan fizetési fizetés, amelyet a füzet saját belátása szerint lehet végrehajtani, és levelet küldhet a felhasználónak. Az eladó fizetésére is használhat betéti kártyát. Az értékesítők dönthetnek úgy, hogy fizetik vagy megveszik tulajdonukat és szolgáltatásaikat, hogy a Ternion API-t fizetési módjukban használják. Ez lehetséges a Exchange rendszerbe való integrálásával.
A Ternion likviditási alap mindkét üzleti modelleket támogatja, és a fizetési és fizetési folyamat magja. A Fundu felelős a veszteségek megvásárlásáért, a vállalat nyereségének negyedével, és kártyákat éget az infláció megelőzésére. A felhalmozott pénzeszközök másik negyedét is megteheti, hogy likviditást biztosítson a Ternion jövőbeli bővítéséhez.


A piac rejtélyes tendenciája figyelhető meg, amikor a jelszóváltás tranzitforgalmának területe. A Bitmex, az Okex és a Binance három nagy cseréje új jellemzőkkel bír, de a csere nem működik semmilyen tulajdonnal.


Csak egy csereügylet van, amely javítja az új csere-titkosítás számát. A Kraken például a 11. helyet a CoinMarketCap szerint osztályozza, de jóval a Mega Rally Crypto előtt működött. 


A tranzakció nagy részében minden új ügylet nem biztosítja az érmék átutalását (pl. Huobi és Binance). Hiányzik a piac cseréje. És az új Fiat Crypto megváltozott lehet egy marketing projekt.




Minden nemzetközi Ternioni bevételszerzési stratégia a Ternion likviditási alap fenntartása. Amikor a Ternioni pénzügyi módja a Likviditási Ternion természetes piacától függ, ez a Ternion funkció. A TRN-jel jól integrálódott az ökoszisztéma csíkjába a Ternion cserék által megbízott parancsnok és a Ternion Rire áthelyezési módjai között. Ezzel a TRN világ egy hasznos mechanizmus alkalmazásával nőtt, a jelet visszavezetették az ökoszisztémákra, ezáltal kínálati és keresleti hányadost teremtettek.








Token értékesítési számok:

Mérkőzés: TRN 
Protokoll a tokenben: ERC 20 
Minden token: TRN 95 000 000 
Készítsen szimbólumot vásárolni: 22 500 000 TRN 
FTP à ICO: 53.500.000 TRN 
Scagnetto di vendre: 
Hatékony 2018. augusztus 28. ICO:

A forduló - június 29 - augusztus 29 Árfolyamok: 1 TRN = 0,65 USD 
B körzet - augusztus 30-október 30. Változás típusa: 1 TRN = 2,10 USD 
C forduló - január 1-től december 30-ig Sculi: 1 TRN = 3,23 
ICO:

Papírhúzó: $ 5.000.000 
Alap megoldás: 65 000 000 dollár 
További információk:


A Ternioni egy új, a sikeres cápa-mintán alapuló marketing-gyakorlat, amely bizonyítja a piacot, és átalakítja azt pénzügyi ökoszisztémává. A rendszer a kutatómunkatársakat fogja használni a tranzakció támogatására fantasztikus eszközökkel. A Pianoforte is használta a saját ismert közönségét, amelyet az átmenet a Token-modellnek nevezett. A támogatási projektek célja, hogy hatalmas likviditási célt teremtsenek a token tranzakció érdekében, hogy segítsenek a bérbeadónak. Ennek a gyakorlatnak az a célja, hogy az elsõ lépést megtegye az újítások terén a multilaterális pénzügyi kérdésekben blogging technológiával. Amikor úgy döntött, hogy részt vesz ebben a weboldalon, meg vagyok győződve arról, hogy továbbra is befektetni fog az alapító élményben és a kreatív ötletekben.

út


2018 első kvartusa 
Swambià fejlődött. 
T2 2018 
Nyilvános eladás Árfolyam 
T3 2018 
Nyilvános eladás. 
2018 
Beta Exchange Schettu elosztva. A változás margin átmenet. Megkezdődött a tőzsde elosztott fejlődése, a folyékony környezet likviditása. 
2019 első kvartusa 
A Ternioni megkezdte a fizetés fejlesztését. Megfelel az elosztott csere. A béta fizetés leállt. Először is, mielőtt kicserélnék. 
T2 2019 
Pagáni trófea

Parancs






Információ: 

Szerző: Arsy arsenal
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1753848

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WHAT IS URUNIT ALL ABOUT ???

[Bounty] [TRN] Ternaj oficialaj Bounty-agadoj Vidi Kontraktan Smart - $ 40

Lub Ternion Project yog dab tsi?